Koti Tuotteet Uutiset Tuki Ota yhteyttä
Kirjanpitaja
Sovellus jonka avulla voit pitää kirjaa menoistasi ja tuloistasi. Näet myös miten ne jakaantuvat eri kategorioihin.

Se kuinka tarkkaa tietoa raha-asioistasi saat riippuu vain siitä mitä haluat tietää, ja kuinka tunnollisesti kirjaat tapahtumat sovellukseen!

Sovellus on helppokäyttöinen ja suunniteltu erityisesti kosketusnäyttöpuhelimia varten, Android-versiosta 2.1 eteenpäin. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi tableteissa.
Sovelluksessa on valmiina monipuoliset, mutta helppokäyttöiset, tiedon selaus- ja rajaustyökalut. Ja jos haluat saada vielä yksityiskohtaisempaa tilastointia, sinulla on mahdollisuus käsitellä sovelluksen tallentamia tietoja omalle tietokoneellesi asennetulla taulukonlaskentaohjelmalla, joita ovat esimerkiksi Microsoft Excel ja OpenOffice.org Calc.

Uteliaitten silmien varalta sinulla on mahdollisuus suojata sovelluksen käyttö salasanalla, jota ilman ei ulkopuolisilla ole sovelluksen tietoihin asiaa.
Mikä raha-asioistaan tarkalle parasta, sovellus on maksuton! Voit siis aivan huoleta ladata sen puhelimiseesi ja kokeilla miltä sen käyttäminen tuntuu. Sovelluksen löydät Android Marketista joko hakemalla sitä nimellä, osoittamalla puhelimesi kameran allaolevaan QR-koodiin, klikkaamalla tätä linkkiä, tai klikkaamalla allaolevaa Android Market -tunnusta.

Ominaisuudet

  • Tiedon vienti muistikortille CSV- tai HTML-muodossa
  • Salasanasuojaus
  • Tilikauden pituuden asettaminen
  • Selkeä talouden kokonaiskuvan esittäminen
  • Yksityiskohtainen tiedon analysointi
Portions of this page are reproduced from work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License.